Notesbog til dit arbejde med FN’s Verdensmål

Nu kan du nemt få overblik over hvad de 17 Verdensmål og de 169 delmål handler om. I notesbogen finder du i første halvdel af bogen en gennemgang af samtlige 17 Verdensmål og de 169 delmål – med en side til noter for hvert Verdensmål. Den anden halvdel er en notesbog, med plads til dine egne notater. Således kan du sikre dig at overvejelser, ideer og beslutninger er samlet et fysisk sted.

Bogen er et redskab til viden, motivation og handling hos den enkelte. Den kan anvendes bredt til dig, der ønsker at arbejde med bæredygtighed, til medarbejdere, på møder og konferencer, i undervisningssituationer eller i virksomhedens, kommunens eller organisationens omverden, hvor man ønsker at inspirere, udbrede kendskabet til og forankre Verdensmålene.

Facts om Udvikling og design af bogen

Helle Overgaard er udvikler af Verdensmål og Notesbogen. Den første i serien “Verdensmål – Vores mål – Mine mål”.

Manon Iben Søgaard står for det grafiske design og lay-out. 

Facts om bog og trykkeri

Alle 17 Verdensmål og 169 delmål er præsenteret i bogen på dansk.

A5 format
144 sider heraf 83 til noter

Bogen er produceret CO2 neutralt, helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller. Papiret er 120 g PurePrint Uncoated, med et 250 g PurePrint Uncoated omslag.

Bogen er produceret af KLS PurePrint som går hele vejen for at leve op til verdensmålene med en målsætning om at være verdens mest bæredygtige trykkeri.

Det har bl.a. betydet, at KLS PurePrint er certificeret i henhold til den højeste miljøcertificering, Cradle to Cradle, som ét af kun tre trykkerier i verden. Certifikatet bygger 100% på cirkulær økonomi og arbejder direkte ind i verdensmålene.

 

Facts om Mål og delmål

Mål og delmål er tilvejebragt via Verdens Bedste Nyheder, som har produceret oversættelserne i tæt samarbejde med Udenrigsministeriet.  De 17 verdensmålstekster er skrevet af Journalist Thomas Gringer Jakobsen fra Verdens Bedste Nyheder.

Online finder du målene på verdensmål.org

Vi glæder os til at høre fra dig!


Verdensmål og Notesbog © – I serien Verdensmål – Vores mål – Mine mål © Helle Overgaard